15 februari 2021

Vi utvecklar nya lokaler till digitalbyrån Avantime

I månadsskiftet maj/juni 2021 står helt nya lokaler färdiga för digitalbyrån Avantime Group på Varvsgatan i centrala Luleå. Vi färdigställer nu det nya kontoret med modern design, öppna mötesplatser och utsikt över vattnet.

Avantime Group grundades 2003 och är en fullservice digitalbyrå som hjälper företag och organisationer med marknadsföring, webbutveckling, affärsutveckling, design och strategiska IT-lösningar. I Luleå arbetar idag sex medarbetare inom framförallt systemutveckling. Förutom Luleå finns företaget i Stockholm och Örebro.

– Vi har utvecklat Avantimes nya kontor efter deras önskemål om att skapa en modern miljö som ger verksamheten rätt förutsättningar att utvecklas. Jag är övertygad om att det nya, tillgängliga och iögonfallande läget efter Luleås strandväg kommer passa dem utmärkt, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös Luleå.

Avantime Group är sedan tidigare hyresgäst hos Diös på Köpmangatan i Luleå. Beslutet att flytta till Varvsgatan föranleds av ett behov av mer centrala och verksamhetsanpassade lokaler.

– Vi är väldigt glada över att Diös med stor lyhördhet hjälpt oss ta fram en specialanpassad helhetslösning som verkligen andas Avantime. Med fantastisk utsikt över Södra Hamn och gott om yta för socialt och kreativt utbyte kommer detta bli ett perfekt nav för vår verksamhet i Luleå säger Jörgen Överhem, Konsultchef inom teknik, Avantime.

Läs mer om Avantime på avantime.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng