18 januari 2021

Diös och Innergården 1891 satsar i Sundsvall city

Nu är det klart att vi tillsammans med Innergården 1891 utvecklar restaurangens unika lokaler i In:gallerian i centrala Sundsvall. Under två månader håller restaurangen endast öppet genom konceptet Vinbaren, då kök, interiör, inredning och toaletter byts ut. Utvecklingen påbörjas med start per omgående och restaurangen beräknas öppna på nytt i mitten av mars 2021.

Innergården 1891 har funnits i Sundsvalls stadskärna och lokalerna i In:gallerian sedan 2000. Inglasningen som omger restaurangmiljön skapar ett unikt uterum där á la Carte, luncher, take away och evenemang erbjuds året runt.

 

– Innergården är en självklar mötesplats för många Sundsvallsbor och en attraktiv anledning att besöka city, oavsett om det handlar om att ta en fika med familjen, ha en lång middagssittning med vänner eller avnjuta ett glas gott vin i sin enkelhet. Tillsammans kommer vi förstärka känslan av en urban och levande restaurangupplevelse, säger Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös Sundsvall.

 

Innergården ägs och drivs av Malin Andersson och Pärolof Sölvestål. Under tiden restaurangen renoveras kommer Malin och Pärolof, med sitt team om 12 personer, erbjuda matlådor, fredagskassar, fika, luncher m.m. genom underkonceptet Vinbaren.

– Att utveckla vår fantastiska restaurangmiljö, som under åren bringat många goda minnen för oss såväl som våra besökare, känns helt rätt. Vi tror starkt på Sundsvalls stadskärna och Diös utvecklingsplan för city och ser fram emot att välkomna både nya och befintliga gäster till vårt uppgraderade koncept i mitten av mars, säger Malin Andersson, ägare, Innergården 1891.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng