09 juni 2020

Företagshuset Metropol

Företagshuset Metropol byggdes på 80-talet och har sedan dess varit en plats för idéer, möjligheter och samverkan. 2019 påbörjade vi en omfattande utveckling av fastigheten och sedan dess har många nya inspirerande hyresgäster flyttat in och berikat huset och dess egenskaper. Är du vår nästa hyresgäst? Läs om vårt erbjudande nedan.

Metropol är en plats för dig som inte vill krångla till det i onödan - och för dig med storslagna företagsidéer och drömmar. Det är en plats för dig som letar en levande och kreativ oas - men där du också kan stänga dörren, strukturera och fokusera. Här finns helt enkelt något för alla.

Allt på en plats.

Lämna barnen på förskolan, ta med en cappuccino från vår morgonöppna restaurang, träna på lunchen och köp en vällagad middag hem. Här finns lokaler som passar hårt arbete och drömförverkligande - och sköna loungeytor där du kan ladda batterierna.

Ett riktigt bra läge.

Metropolhuset ligger i centrala Sundsvall, bara ett stenkast från stadskärnan och med Norra Bergels lummiga skog som närmsta granne.

Utbud i huset:

  • Nyrenoverade, ljusa lokaler
  • Gym, förskola, restaurang & bageri
  • Bemannad reception
  • Konferens- och mässmöjligheter
  • Matlagnings- och bakkurser
  • Inspirerande utomhusmiljö

 

Konferensmöjligheter

När du bokar konferens på Metropol ingår den senaste tekniken så att du och dina konferensdeltagare ska få den bästa upplevelsen. Vår reception finns till ditt förfogande hela dagen och självklart ingår vatten, kaffe och frukt. När det är dags för lunch eller fika levererar husets omtyckta restaurang Stair Metro mat av bästa kvalitet.

Mässor

På Metropol finns näst intill obegränsat med ytor för att anordna en riktigt lyckad mässa. Dessutom finns gott om parkeringsplatser och allmänna kommunikationer strax utanför entrén så att det blir lättillgängligt för mässans besökare. Mat och dryck levereras från husets restaurang Stair Metro.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng