25 juni 2020

Walthon Advokater blir ny hyresgäst i Sundsvall

Sundsvall får en helt ny advokatbyrå när Walthon Advokater etablerar sig på Rådhusgatan i centrala Sundsvall. Nu påbörjas arbetet med att utveckla lokalerna till ett modernt kontor. Inflyttning beräknas ske i början av oktober 2020.

Walthon Advokater har sitt säte i Stockholm med cirka 40 medarbetare. Byrån erbjuder rådgivning med särskilt fokus på bland annat tvistelösning, transaktionsjuridik, fastighetstransaktioner, obestånd m.m. Nu expanderar Walthon sin verksamhet och öppnar därmed upp en byrå i Sundsvall. Det är hemvändarna och advokatparet Jonas Jonsson och Anna Grahn som tillsammans kommer att driva verksamheten i Sundsvall.

– Vi är glada över det goda samarbete vi haft med Diös i processen att hitta den perfekta lokalen för verksamheten. Sundsvall växer och har ett intressant affärsklimat, och vi är därför glada över möjligheten att verka både från Stockholm och Sundsvall. Det ska bli väldigt roligt att få driva verksamhet i Sundsvall, och i det här vackra huset med toppenbra läge så är jag säker på att vi kommer trivas säger Anna Grahn, advokat, Walthon Advokater.

- Det är jättekul att vi kan presentera en ny inspirerande hyresgäst till Sundsvalls stadskärna och vi är glada över att kunna erbjuda Walthon Advokater möjligheten att etablera sin verksamhet här. I den unika och anrika fastigheten kommer vi skapa moderna lokaler i en klassisk miljö anpassade till verksamheten. Vi hälsar Walthon Advokater varmt välkomna till oss på Diös, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng