Case
31 mar 2020

Bli vår hyresgäst i kvarteret Läget i Sundsvalls city

Sundsvall växer och efterfrågan på moderna bostäder ökar. Därför konverterar nu Diös tidigare kontors- och butiksytor till tretton nya bostäder mitt på Storgatan i centrala Sundsvall. Det nya kvarteret heter Läget, döpt efter den tidigare centrala handelsplatsen som fanns i Stenstan kring 80-talet. De nya lägenheterna är cirka 30 kvadratmeter stora och har närhet till stadsliv, shopping, restauranger och barer, kommunikation, livsmedelsbutiker och mycket mer. Inflytt beräknas ske etappvis mellan april och juli i år.

Tre bostäder släpptes tidigare i vår, nu släpper vi resterande tio till blivande hyresgäster som vill bo centralt med närhet till allt i centrala Sundsvall.

Vi arbetar aktivt med stadsutveckling och ett av målen är att göra Sundsvalls stadskärna än mer attraktiv genom att fler människor bor, jobbar, shoppar, äter och umgås i stadskärnan. I husets bottenplan finns kaféer, gym och butiker. 

- Fler moderna bostäder till Stenstan är en viktig del i Sundsvalls fortsatta stadsutveckling och konverteringen av tidigare kontorsytor går i linje med den forskning som finns om städers utveckling generellt. Vi är laddade att få erbjuda 13 lyckligt lottade personer ett riktigt bra boende i stan, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Sundsvall.

För att göra en intreseanmälan på någon av lägenheterna, vänligen gå till fliken "ledigt" och välj Sundsvall. Där finns alla våra lediga bostäder publicerade.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng