Case
14 nov 2019

Framtidens paketombud öppnade i Sundsvall 15 november

Fredagen den 15/11 öppnade PickPackPost i In:gallerian i centrala Sundsvall. PPP är ett modernt paketombud avsedd att ge en bättre, modernare och effektivare upplevelse kring hantering av paket, lager och butiksdrift. PostNord är första logistikpartner och ingång till logistikhubben sker från Torggatan.

Från och med fredag 15/11 hälsas Sundsvallsborna välkomna att hämta ut sina paket, som skickas med PostNord, i In:gallerian mitt i centrala Sundsvall.

På PickPackPost kan du både hämta och lämna paket samt testa dina nyköpta varor i våra provrum. Passar inte ditt nya köp kan du enkelt köpa returemballage och skicka tillbaka varorna direkt. Sjävklart tar vi hand om ditt gamla emballage. 

Här finns också en yta avsedd som showroom. Denna yta kan hyras av e-handlare eller varumärken i syfte att exponera produkter under kortare tid. På PPP kan du även passa på att ta en god kopp kaffe i vår kaffemaskin som, enligt ryktet, har det absolut godaste kaffet i stan.

Under 2020 lanseras ytterligare två tjänster inom PickPackPost. Den ena är lageryta för både inkommande och utgående paket. Lagret effektiviserar även butiker i närliggande fastigheter genom att hyra ut lagerytor på kort och lång sikt. Detta frigör säljyta vid butik och skapar därigenom en bättre driftsekonomi för butiken.

De andra innefattar en rad servicetjänster framtagna för att optimera butiksdrift i närliggande fastigheter. Exempel på tjänster är godshantering, uppackning samt hantering av internetbeställningar och returer.

ÖPPETTIDER

Vardagar: 8-20

Lördag: 10-16

Söndag: 11-15

 

FÖLJ OSS


PickPackPost finns på Facebook och Instagram 

FRÅGOR?

Kontakta oss gärna! 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng