29 juli 2019

Vi bygger modern anläggning för ny stor etablering i Umeå

I september 2020 kommer en ny modern fastighet stå klar på Lärlingsgatan i närheten av både centrum och flygplatsen i Umeå. Vi river befintlig byggnad på platsen och bygger en ny drygt 10 000 kvadratmeter stor anläggning anpassad för maskinuthyrnings- och tjänsteleverantören Lambertsson.

Lambertsson etablerade sig på maskinuthyrnigsmarknaden på 70-talet och är idag en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantör inom bygg och industrilösningar. Nu har de tecknat avtal med oss om att bygga den modernaste anläggningen i Umeå.

- Det är jättekul att vi kan möjliggöra en stor etablering i Umeå genom att helt omvandla befintlig fastighet i det aktuella kvarteret. Det går helt i linje med vår strategi om stadsutveckling. Vi ser fram emot att skapa något helt nytt i området kring Lärlingsgatan, säger Bengt Nordmark, förvaltare, Diös. 

-Vår nya anläggning har ett perfekt läge för oss mitt emellan flygplatsen och stan. Vi hamnar i ett område som är strategiskt bra för oss med andra starka aktörer inom logistik och maskinuthyrning. Vi har en nära och bra relation med Diös som hjälper oss skapa något unikt, Erik Mogren, Regionchef, Lambertsson.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng