Case
30 jul 2019

Ny delikatessbutik öppnar i Strand Galleria i centrala Luleå

Nu är det klart att den italienska delikatessbutiken Emporio Barattini etablerar sig i Strand Galleria i Luleå. Konceptet är sedan tidigare etablerat på Storheden och nu väljaren grundaren att flytta verksamheten till våra lokaler mitt i stan. Nyöppningen är planerad till oktober 2019.

Delikatesskonceptet Emporio Barattini grundades av Alessandro Barattini i början av 2018 och erbjuder äkta italienska delikatesser och råvaror av hög kvalité. I takt med den ökade efterfrågan blev behovet av nya lokaler i centrumnära läge stort och till hösten slås portarna upp i Strand Galleria.

- Vi är glada över att kunna välkomna Emporio Barattini som ny hyresgäst till oss i Strand Galleria. De kommer erbjuda ett brett italienskt sortiment och exklusiva råvaror vilket stärker utbudet i centrala Luleå. Det här är någonting helt nytt som vi ser fram emot att välkomna, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös. 

- Vårt nya läge är perfekt för oss. Vi ser fram emot att bli mer tillgängliga för våra kunder och fortsätta erbjuda något unikt och lyxigt till Luleåborna, säger Alessandro Barattini, ägare, Emporio Barattini.

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng