Case
04 apr 2019

Assistansföretaget Lystra etablerar sig på Norra Kajen i centrala Sundsvall

I början av maj etablerar sig Lystra personlig assistans på Heffners allé i det expansiva området vid Norra kajen i centrala Sundsvall. Lystra kommer ha sin verksamhet vägg i vägg med serviceföretaget Samhall, som nyligen etablerade sig i området. Just nu utvecklar fastighetsägaren Diös lokalerna till att bli moderna kontor med öppna ytor.

Området kring Norra kajen i Sundsvall är under stark tillväxt och fastighetsägaren Diös ser en ökning av efterfrågan på lokaler i området. Området domineras av starka konsult- och tjänsteföretag. Lystra personlig assistans AB finns på tio städer i Sverige och erbjuder personlig assistans till kunder i hela landet. Deras vision är att personer med olika funktionsvariationer ska få förutsättningar till ett normalt liv.

- Det är jätteroligt att få välkomna Lystra till expansiva Norra kajen. Etableringen bidrar till att fler människor rör sig i området och ytterligare stärker platsen. Nu ser vi fram emot att få hälsa våra nya hyresgäster välkomna till sitt helt nya moderna kontor, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.

- Vi på Lystra är jätteglada att få etablera oss vid lättillgängliga Norra kajen. Vi ser detta som ett lyft för verksamheten och ser fram emot att bidra till områdets utveckling, säger Jenny Lansink, vice vd, Lystra. 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng