Case
31 jan 2018

Tonka Bistro Café utökar lokalerna i MVG-gallerian

I början av mars kommer Tonka Bistro Café att utöka sin närvaro i MVG-gallerian i centrala Umeå. Lokalerna utvecklas just nu för ett modern bistrokoncept med egen ingång kvällstid från Storgatan för att kunna erbjuda kvällsöppet i restaurangen.

Tonka Bistro Café öppnade för två år sen i MVG-gallerian och erbjuder produkter gjorda av råvaror som till största delen är närodlade eller ekologiska. Utbudet varierar efter säsong. Nu utökar Tonka sin verksamhet ytterligare med fler platser, modernare lokaler, större meny samt utökade öppettider med kvällsöppet. Bistro Tonka Café ägs av Viktor Löfgren och Joakim Lundholm.

- Det är jättekul att kunna erbjuda Bistro Tonka Café mer lokalyta i MVG och utökade öppettider genom egen entré. På så sätt skapar vi en ny mötesplats på kvällstid och bidrar till att fler vill röra sig i centrum. Det ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling i Umeå. Nu ser vi fram emot nyinvigning i början av mars, säger Malin Edfors, förvaltare, Diös Umeå.

- Äntligen är det dags att leva upp till vårt namn och bli en bistro på riktigt. Det känns jättekul! Vi har haft en bra dialog med Diös och ser fram emot möjligheten till kvällsöppet. Vi är väldigt förväntansfulla och hoppas att Umeåborna ska känna sig varmt välkomna nu som sen. I och med utökningen av lokalerna kommer vi också kunna erbjuda en bredare meny, säger Viktor Löfgren, grundare och ägare, Bistro Tonka Café.  

https://www.facebook.com/tonkaumea/

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng