25 januari 2021

Ny aktör till företagshuset Metropol – 25 nya arbetstillfällen skapas

Säljbolaget VendoSales har öppnat sitt första kontor norr om Stockholm i vårt expansiva företagshus Metropol i centrala Sundsvall. Bolaget tog plats i moderna kontorslokaler i mitten av januari.

VendoSales är en callcenterverksamhet som jobbar på uppdrag av andra företag. Sedan starten 2016 har bolaget etablerat kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Varberg samt en filial i Spanien. I samband med etablering i Sundsvall kommer 15 personer att anställas, med målet om att på sikt växa till minst 25 anställda. – Metropolhuset och VendoSales är en perfekt matchning. Som nyetablerat bolag får de en naturlig gemenskap och allt samlat på en plats med massor av möjligheter till nätverkande, konferenser och mycket mer. Vi hälsar VendoSales varmt välkomna till oss och Sundsvall, säger Susanna Johansson, uthyrare, Diös Sundsvall.

– Efter mycket letande i såväl Sundsvall som kringliggande platser var det kontakten och all support från Diös som gjorde att vi till slut valde att satsa i Sundsvall. Det känns otroligt bra att vi nu kommer att ha Norrlands fräschaste säljkontor i Metropolhuset, säger Eric Moisio, etableringsansvarig och kontorschef, VendoSales.

Läs mer om VendoSales

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng