Sandra Nässén - värdering/analys

Under hennes uppväxt drev Sandras föräldrar eget fastighetsbolag, något som bidragit till att intresset för fastigheter funnits med sedan barnsben. Tack vare hennes drivkraft och kompetens har Sandra trots sin ringa ålder redan gjort en inspirerande karriärresa inom Diös.

SANDRA NÄSSÉN - MÅLMEDVETEN OCH DRIVEN AFFÄRSCONTROLLER

Inte långt efter sin student titulerade hon sig som butikschef för en smyckesbutik i Östersund där hon som 21-åring var en uppskattad ledare. Intresset för ekonomi växte med ansvaret och hon sökte sig efter ett par år till ekonomiprogrammet vid Mittuniversitetet. Tre år senare hade Sandra en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning finansiering.

2016 blev hon antagen till ett traineeprogram på Diös och har sedan dess jobbat sig till en position där hon idag arbetar med värdering och analys. Arbetet innebär hantering av ett stort fastighetsbestånd med fastigheter inom olika segment och marknader, något Sandra tycker är roligt.

- Diös är ett aktivt bolag med många spännande projekt att engagera sig i. Jag har fått goda möjligheter att testa mig fram för att utvecklas och har dessutom förmånen att vara omgiven av kompetenta kollegor som ger mig värdefull input varje dag. Att utvecklas tillsammans med sina kollegor är fantastiskt, säger Sandra.

Hennes arbetsdag innefattar allt ifrån bokslutsvärderingar till investeringsberäkningar och besök i de tio städer som Diös är etablerat i. Hennes roll har en stöttande funktion då hon förser respektive affärsområde med relevant underlag för beslutsfattning inför investeringar och uthyrningar. Trots att branschen många gånger kan ses som konservativ menar Sandra att hon aldrig känt sig begränsad i sitt arbete på Diös.

- Diös är ett modernt bolag med fokus på relationer. Det viktigaste för oss är att ha goda relationer med såväl kollegor som med våra målgrupper vilket bidrar till en inspirerande och tillåtande arbetskultur. Internt så stöttar vi och lär av varandra vilket skapar en trygghet som är viktig både för medarbetarnas och organisationens utveckling.  Jag är stolt över att vara en del av Diös, avslutar Sandra.