Nya urbana bostäder - Kvarteret Bisittaren

Välkommen till nyproducerade urbana bostäder på Thulegatan! Här har vi tillskapat 26 moderna lägenheter i stadsnära bostadsområde med närhet till livsmedelsbutiker, kaféer, restauranger, gym och mycket mer. Med stora fönster, högt i tak och specialanpassade takfönster i vindslägenheterna är varje bostad unik. Alla lägenheter är utrustade med ekparkett, exklusiva Marbodalkök och helkaklade badrum för att du ska bo stilfullt och bekvämt.

Som en del i vår strategi om stadsutveckling har vi konverterat tidigare kontor till nya och fräscha boenden nära city. Lägenheterna är placerade på flera plan med kommersiell verksamhet på markplan.

Hiss, garageparkering och en gemensam takterrass med utsikt över Sundsvalls fantastiska stadskärna finns att tillgå. I samtliga lägenheter är det förberett för tvättmaskin, och en välutrustad gemensam tvättstuga finns för alla hyresgästers förfogande. Diskmaskin finns i flera lägenheter, och i samtliga är det förberett för diskmaskin. Med fiber via Telia erbjuds stabil uppkoppling till alla dina enheter. 

Moderna lägenheter med flexibla lösningar för dig att sätta din egen prägel och skapa din egen oas, helt enkelt.