Framtidens kontor i Borlänge: Trafikverket

Diös och Trafikverket har tecknat ett grönt hyresavtal för framtidens kontor i centrala Borlänge. Trafikverket flyttar ihop två kontor och rekryterar fler medarbetare till Borlänge, vilket är grunden till de nya, moderna och ändamålsenliga lokalerna på Röda vägen 1 i centrala Borlänge.

Våra nyhetsbrev

Lite längre ned på sidan är du varmt välkommen att anmäla dig till våra nyhetsbrev om projektet som skickas ut regelbundet, där vi uppdaterar om vad som händer just nu. Klicka på länken nedan för att läsa tidigare nyhetsbrev.

Nyhetsbrev juni 2022
Nyhetsbrev september 2021

Nyhetsbrev juni 2021

Nyhetsbrev april 2021

Nyhetsbrev september 2020
Nyhetsbrev juni 2020


 

– Vi är väldigt stolta och glada över att kunna erbjuda Trafikverket ett helt nytt modernt kontorskoncept genom utveckling av befintliga lokaler. Det stärker både möjligheten att attrahera nya kompetenser och Borlänge som stad. Vi har ett väldigt bra samarbete med Trafikverket, som är vår största hyresgäst och ser nu fram emot att få påbörja utvecklingsarbetet tillsammans. Trafikverket är en viktig arbetsgivare för Borlänge och med en mer centralt placerat högskola, ett utvecklat resecentrum och en modern plats för att driva framtidens transportsystem är vi övertygade om att Borlänge kan bli en av Sveriges mest inspirerande städer, säger Knut Rost, vd, Diös i ett pressmeddelande.

Snabbfakta

Vad: Diös och Trafikverket har tecknat ett grönt hyresavtal för framtidens kontor i centrala Borlänge. 
Total yta: 31 000 kvadratmeter
Varav nyproduktion: 2000 kvadratmeter 
Generalentreprenör: ByggPartner
Miljö: fastigheten milöcertifieras enligt BREEAM In-Use, very good
Tidplan: Klart under 2022
Adress: Röda vägen 1


 

Kontakt:

För ytterligare information vänligen kontakta:
Bengt Eveby, affärsutvecklare, Diös
Telefon: 010-470 96 02
E-post: bengt.eveby@dios.se

 

Anmäl dig till information för projekt

Genom att registrera din mailadress samtycker du till att information kring framtidens kontor i Borlänge: Trafikverket skickas till denna. Vi skickar nyhetsbrev med uppdateringar kontinuerligt och om du inte längre vill ha informationen så avregistrerar du dig enkelt.

Trevlig läsning önskar vi på Diös!

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng