46 nya lägenheter i centrala Sundsvall

Välkommen till Kvarteret Aelous! Här har vi tillskapat 46 urbana och välplanerade lägenheter i varierande storlekar. Med Sundsvalls nya stadsgata, ett utvecklat resecentrum, stans vackra hamnområde och den absoluta stadskärnan ett stenkast från porten är detta boendet för dig som vill ha känslan av myllrande stadsliv, utan att behöva tumma på närheten till naturen.

Kvarteret har utvecklats med den moderna stadsbon i fokus. Här kan du starta dagen med en frukost på något av de närliggande caféerna, ta dig till jobbet genom att hoppa på bussen som stannar runt hörnet och runda av dagen genom att träna på någon av stadens moderna gym, strosa på stan eller ta del av det fantastiska bar- och resturangutbud som erbjuds i centrala Sundsvall. Nämnde vi att du har Centralen – en av Norrlands största nöjessatsningar – ett par minuters promenadavstånd bort?

Härifrån tar du dig enkelt till de vackra grönområden och många friluftsmöjligheter som möjliggör en aktiv livsstil. Om du inte har ett eget smultronställe kan vi tipsa om Södra Berget, Norra Berget eller Sidsjön som lockar tusentals Sundsvallsbor och besökare varje vecka oavsett säsong. Samtliga områden finns inom rimliga pendlingsavstånd, oavsett om du går, cyklar, tar bilen eller åker kollektivt. 

Bostäderna har öppna och ljusa planlösningar med noga utvalda materialval och passar dig som ställer höga krav på din bostad. I anslutning till kvarteret finns goda parkeringsmöjligheter för både bil och cykel, knutpunkter för kollektivtrafik med en busshållplats precis utanför dörren och gångavstånd till det mesta, säger Helen Osseén, bostadsuthyrare, Diös.

Vill du bo i kvarteret Aelous? Klicka här för att se våra lediga objekt. 


Foto: SCA bildarkiv

Visste du att...
Skogsbolaget SCA tidigare har haft huvudkontor i byggnaden. Det flyttade till lokalerna på Köpmangatan 10 år 1950, och hade kontoret i byggnaden i elva år. En fastighet med historia, helt enkelt.

Fakta om Kvarteret Aelous
Vad: 46 hyresrättslägenheter i centrala Sundsvall
Storlek: 1:or-4:or.
Adress:
Köpmangatan 10, Sundsvall
Byggstart:
Q4 2021
Inflytt:
Q1 2023
Fastighetsägare:
Diös
Entreprenör/Arkitekt:
Byggbiten 
Övrigt: Boende i Kvarteret Aelous har tillgång till en stor terrass på innergården. 


Frågor eller funderingar? Kontakta:
Helen Osseén, bostadsuthyrare, Diös Sundsvall
E-post: helen.osseen@dios.se
Telefon: 010-470 96 62