Diös utvecklar butikslokal för expansiva butikskedjan NORMAL i Östersund

Danska handelskedjan NORMAL öppnar sin första butik i Jämtland i Diös lokaler på Prästgatan i centrala Östersund. Det är två tidigare butikslokaler som nu slås ihop och utvecklas för att passa NORMALs koncept. Inflyttning beräknas ske under våren 2022.

NORMALs affärsidé är att sälja vardagliga produkter från bland annat kända varumärken inom hudvård, hårvård, makeup, tandvård och rengöring till fasta låga priser. De siktar på att ge kunden en ny och unik upplevelse vid varje besök och skiftar därför varor, med undantag för det fasta sortimentet, från vecka till vecka. Butikens utformning skapar naturliga flöden och kunden leds under besöket genom en butikslabyrint som skapar en skattjaktskänsla samt en inspirerande shoppingupplevelse. 

– NORMAL blir ett roligt butikstillskott i centrala Östersund och deras konceptet passar perfekt utmed flödesrika Prästgatan. Vi önskar dem varmt välkomna till oss, säger Henrik Sjöstrand, uthyrare, Diös.

– Vi ser fram emot att öppna vår första butik i Jämtland. NORMAL skiljer sig från andra detaljhandelskedjor med våra onormalt låga priser och det tror vi att Östersundsborna kommer att uppskatta. Östersund är en stad med hög aktivitet och härliga shoppingstråk i stadskärnan. Vi har länge velat etablera oss här och är nu mycket glada att ha inlett vårt samarbete med Diös, säger Jan Nyberg, landschef, NORMAL.

 

 

För ytterligare information kontakta gärna:

Henrik Sjöstrand, uthyrare, Diös Östersund
Telefon: 010-470 96 05
E-post: henrik.sjostrand@dios.se  

 

Jan Nyberg, landschef, NORMAL
Telefon: 070-689 37 60
E-post: jany@normal.se  

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 26,6 mdkr, ett bestånd om 336 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 490 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng