Diös utvecklar för Anderstam Fjällhus i kvarteret Bisittaren i Sundsvall

Nu utvecklar fastighetsägaren Diös kontorsytor i fullt uthyrda kvarteret Bisittaren på Södra Järnvägsgatan/Thulegatan i centrala Sundsvall. Det är Anderstam Fjällhus som i början av oktober tar plats i lokalerna som utvecklas till en inspirerande arbets- och mötesplats, bara ett stenkast från stadskärnan och Sundsvalls nya resecentrum.

 

Anderstam Fjällhus har sedan starten 2018 specialiserat sig på att skapa hus i fjällmiljö. Företaget hjälper sina kunder med samordning, ritning, försäljning och projektledning med huvudkontor och tillverkning i Sundsvall.

  Kvarteret Bisittaren har många urbana kvalitéer och det känns fantastiskt att stärka platsen med ett starkt Sundsvallsföretag. Platsen i sig, med exempelvis SENAB som närmaste granne, skapar förutsättningar för riktigt bra flöden och synergieffekter i fastigheten. Vi hälsar Anderstam Fjällhus varmt välkomna till oss, säger Susanna Johansson, uthyrare, Diös Sundsvall.

I samband med att Anderstam Fjällhus stärkte upp sitt team uppstod också behovet av en större lokal på ett attraktivt och tillgängligt läge.

Vi tycker vi hittat helt rätt med Diös och lokalen på Södra Järnvägsgatan/Thulegatan. Det känns extra spännande att vi får möjligheten att från grunden skapa vårt kontor då vi sätter stort värde i en inspirerande arbetsplats. I vår nya lokal kommer vi också skapa vårt nästa varumärke, det ser vi fram emot att få berätta mer om lite längre fram, säger Andreas Anderstam, ägare, Anderstam Fjällhus.   

För ytterligare information kontakta gärna:

Susanna Johansson, uthyrare, Diös Sundsvall
Telefon: 010-470 96 64
E-post: susanna.johansson@dios.se

Andreas Anderstam, ägare, Anderstam Fjällhus.   
Telefon: 070-460 44 00
E-post: andreas@anderstam.com

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 25,3 mdkr, ett bestånd om 331 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 459 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng