Diös utvecklar för Fastighetsägarna MittNord i centrala Umeå

Smart planlösning, förutsättningar för rätt arbetsmiljö och god tillgänglighet är tre viktiga fokusområden när Diös nu utvecklar ett nytt kontor till Fastighetsägarna MittNord på Kungsgatan i Umeå. Det nya kontoret är beläget väst på stan, med närhet till centrum, älven och strandpromenaden. Inflyttning är beräknad till början av maj.

Fastigheten på Kungsgatan i Umeå.

Fastighetsägarna är en branschorganisation som arbetar för att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Fastighetsägarna MittNord har cirka 3 300 medlemmar och drygt 60 medarbetare utspridda på tolv lokalkontor från Luleå i norr till Norrköping i söder.

Kontoret är beläget högst upp i huset med ljusa och öppna ytor.

–– Diös har kunnat erbjuda en lösning som möter upp våra behov på ett ypperligt sätt. I vårt nya kontor finns goda möjligheteter för kreativa möten med fastighetsägare om hur vi tillsammans kan utveckla Umeå. Extra roligt känns det också att vi får hyra av en aktör som har stadsutveckling som ett sådant prioriterat område och vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete. Med Stadshuset runt hörnet underlättar även dialogen med Umeå kommun. Närheten till Umeälven och härliga naturområden ser vi också mycket fram emot, säger Christina Friberg, näringspolitiskt ansvarig och expert stadsutveckling, Fastighetsägarna MittNord.   

För ytterligare information kontakta gärna:

Maria Kolterud, förvaltare, Diös Umeå
Telefon: 010-470 98 59
E-post: maria.kolterud@dios.se   

Christina Friberg näringspolitiskt ansvarig och expert stadsutveckling, Fastighetsägarna MittNord
Telefon: 090-71 18 55
E-post: christina.friberg@fastighetsagarna.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 25,3 mdkr, ett bestånd om 331 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 459 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng