Diös utvecklar för Fixiphone i Sundsvalls nya stadskvarter

I början av juli står en helt ny butik klar i fastighetsägaren Diös lokaler på Storgatan i centrala Sundsvall. Det är mobilreparatören Fixiphone som slår upp dörrarna till sin butik, där de kommer erbjuda service och underhåll av mobil, samt ett välfyllt sortiment av skyddstillbehör. Etableringen är en del av Diös utvecklingsplan för urban service i det nya stadskvarteret.

Fixiphone grundades 2015 i Umeå och är idag Sveriges största aktör inom iPhone- och iPadreparationer. Genom att erbjuda service och skyddande tillbehör vill de bidra till att förlänga enheternas livslängd. Förutom Sundsvall finns Fixiphone etablerade i Umeå, Luleå, Skellefteå, Gävle, Eskilstuna och Västerås.

– I Sundsvalls nya stadskvarter vill vi skapa ett innehåll som möter den moderna stadsbons behov och möjliggör till att göra hållbara och smidiga val – något Fixiphones etablering på Storgatan verkligen bidrar till. Vi hälsar Ismat med team stort lycka till och varmt välkomna till Sundsvall, säger Susanna Johansson, uthyrare, Diös Sundsvall.

– Med butiken i Sundsvall kommer Fixiphone att finnas tillgänglig längs hela Norrlandskusten. Vi ser stark potential i Sundsvall och att det finns ett behov och en efterfrågan av våra tjänster och produkter. Idag har 98% av svenskarna en mobiltelefon och allt fler ser fördelarna med att reparera mobilen istället för att köpa en ny. Det är mindre kostsamt och dessutom bättre för miljön, säger Ismat Husseini, vd, Fixiphone.

För mer information om produkter och tjänster, besök www.fixiphone.se.

För ytterligare information kontakta gärna:

Susanna Johansson, uthyrare, Diös Sundsvall.
Telefon: 010-470 96 64
E-post: susanna.johansson@dios.se

Ismat Husseini, vd, Fixiphone.   
Telefon: 010-130 13 80
E-post: ismat@fixiphone.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng