Diös utvecklar för Kahls The & Kaffehandel i centrala Gävle

Nu är det klart att Kahls The & Kaffehandel flyttar till nytt läge i galleria Flanör i centrala Gävle. Fastighetsägaren Diös gör plats för en ny etablering på gatuplan som ger Kahls The & Kaffe en helt ny butik med nytt koncept. Nyöppning beräknas till början av september 2021.

Kahls The & Kaffehandel är en modern specialistbutik med ett fullsortiment av kaffe, te och choklad och återfinns på ett flertal orter runt om i Sverige. I samband med att Kahls flyttar till nytt läge i galleria Flanör uppgraderas butiken till deras senaste koncept - Generation 3, som ett nästa steg i deras utveckling. Generation 3 har en modern, funktionell och stilren inredning med ljusa färger.  

-Det är mycket spännande som händer just nu i Flanör och vi är glada över att kunna berätta om Kahls helt nya butik i gallerian. I samband med detta utvecklar vi även grannbutikerna, Elon och Depeschen. Det betyder att vi i september kommer ha tre helt nyrenoverade butiker i gatuplan vilket går helt i linje med vår utvecklingsplan för Flanör. Nu ser vi fram emot nyöppning, säger Jennie Järverud, affärschef, Diös Gävle.

-Vi är jättenöjda med vår nya lokal i nytt läge och genom vår franchisetagare Emma Blom, fortsätter vi att satsa i centrala Gävle. Vi är övertygade om att detta tillsammans med vårt nya butikskoncept kommer att stärka vårt varumärke i staden. Tillsammans med Emma ser vi fram emot att fortsätta inspirera, och erbjuda våra kunder i Gävle lite vardagslyx, säger Ömer Deveci, Franchise Manager, Kahls The & Kaffehandel.

För ytterligare information kontakta gärna:
Jennie Järverud, affärschef, Diös Gävle
Telefon: 010-470 97 13
E-post: jennie.jarverud@dios.se

Ömer Deveci, Franchise Manager, Kahls The & Kaffehandel
Telefon: 031-755 76 75
E-post: omer.deveci@kahls.se
Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 26,1 mdkr, ett bestånd om 334 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 463 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap.

Läs mer om Diös på www.dios.se Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund | Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se | Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng