Diös utvecklar för Sushi Yamas etablering i centrala Sundsvall

Under sensommaren får Sundsvall ett nytt restaurangtillskott. Det är den välkända restaurangkedjan Sushi Yama som etablerar sig i Diös lokaler på Torggatan mitt i city. Restaurangen kommer servera smaker från det japanska köket med stort fokus på hållbara och färska råvaror i en levande miljö. Öppning beräknas ske i slutet av augusti.


Restaurangkedjan Sushi Yama grundades år 2008 och återfinns idag på ett femtiotal platser i Sverige. Restaurangen i Sundsvall blir kedjans första etablering norr om Gävle och planen är att växa med ytterligare 150 restauranger de kommande fem åren.

 - Vi är glada över att kunna presentera en helt ny mötesplats för Sundsvallsborna och välkomna Sushi Yama till Sundsvall. Etableringen innebär att vi får ytterligare ett attraktivt varumärke till city och kompletterar det övriga utbudet i det nya stadskvarteret som växer fram kring In:gallerian med det nya Clarion-hotellet som byggs vid Selångersån, säger Susanna Johansson, uthyrare, Diös.

-Vi har sett en efterfrågan på Sushi Yama både norrut och söderut i riket som vi vill möta. Sundsvall har funnits med i diskussionerna på potentiella städer för etablering och vi känner att vi nu har hittat ett läge som passar vår verksamhet väldigt bra. Med vår restaurang på Torggatan i city så får vi bra flöden och en placering som passar lika bra både för smidig takeaway eller en mysig sushisittning på plats. Det är med glädje som jag säger att vi räknar med att kunna erbjuda Sundsvallsborna en smakupplevelse i slutet på augusti, samtidigt som vi ser fram emot att vara ett bidrag till den fortsatta utvecklingen av stadskärnan, säger Anders Molin, expansion manager, Sushi Yama.

För ytterligare information kontakta gärna:
Susanna Johansson, uthyrare, Diös
Telefon: 010-470 96 64
E-post: susanna.johansson@dios.se

Anders Molin, expansion manager, Sushi Yama
Telefon: 070-357 73 77
E-post: anders.m@sushiyama.se

 

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng