Diös utvecklar för VOYD i Inre hamnen i Sundsvall

I början av juni fylls det klassiska mediehuset på Nya Hamngatan i centrala Sundsvall med nytt liv - fastighetsägaren Diös skapar en modern kontors- och studiomiljö till streamingföretaget VOYD. Lokalerna utvecklas till en kreativ plats för att skapa rätt förutsättningar att utveckla streamingplattformen.

 

VOYD (Video On Your Demand) är en tjänst som erbjuder både privatpersoner och företag att sända och ta betalt för sitt videoinnehåll, live och on-demand. Plattformen används av allt från artister, föreläsare, influencers och företag till hobbykreatörer som vill nå ut och ta betalt för sitt videoinnehåll. VOYD är sedan tidigare hyresgäst hos Diös.
 

  Det känns riktigt häftigt att framtidens videoplattform kommer att utvecklas i detta klassiska mediehus. Dessutom är det beläget på en fantastisk plats i Inre hamnen med stadskärnan endast ett stenkast bort. Vi önskar VOYD varmt lycka till i sina nya lokaler, säger Susanna Johansson, uthyrare, Diös Sundsvall.

– Vi vill vara en självklar samarbetspartner för alla som producerar digitalt innehåll. Från vårt nya läge får vi ännu bättre förutsättningar att utveckla vårt erbjudande. Vi är glada över samarbetet med Diös och spända på att få inviga våra nya lokaler, säger Jesper Johansson, CEO, VOYD.  

För ytterligare information kontakta gärna:

Susanna Johansson, uthyrare, Diös Sundsvall.
Telefon: 010-470 98 80
E-post: susanna.johansson@dios.se   

Jesper Johansson, CEO, VOYD.  
Telefon: 070-666 60 43
E-post: jesper@voyd.se  

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng