Diös utvecklar för ytterligare en aktör i företagshuset Hjorten

Nu skräddarsyr fastighetsägaren Diös ytterligare ett kontor i det expansiva företagshuset Hjorten på Nygatan i centrala Skellefteå. Det är LINK Arkitektur som tar plats i klassiska lokaler som utvecklas med ett modernt och urbant kontorskoncept. Inflyttning beräknas ske i början på januari 2022.

 

LINK Arkitektur är ett av de största arkitektföretagen i Skandinavien med 500 medarbetare lokaliserade på 15 orter. I Skellefteå arbetar sex medarbetare med spetskompetens inom bland annat kontor, handel och skolor. Nu är det klart att de i början av nästa år flyttar sin verksamhet till fastigheten Hjorten, som Diös utvecklar till en attraktiv och flödesdrivande mittpunkt genom att tillskapa nya kontor för fler företagsetableringar.

  Vi är så glada över att utveckla ett modernt kontor till LINK i Hjorten. Vi är goda samarbetspartners sedan tidigare. Kvarteret Hjorten är under stor utveckling med moderna och attraktiva kontor med möjlighet för våra hyresgäster att skapa tillväxt. Vi ser fram emot en fortsatt god relation och samverkan över tid, säger Maria Fjellström, affärschef, Diös Skellefteå.
 

Vi har en fin relation till både Diös och fastigheten vilket gjorde att valet föll på dessa fantastiska lokaler i ett av stadens bästa läge. Utifrån vårt arbete är det en ynnest att verka i en byggnad med så mycket historia, och att hädanefter få vara med och driva utvecklingen framåt. Det ser vi verkligen fram emot att ta del av och vara delaktiga i, säger Anna Lundberg, Regionchef, LINK Arkitektur.  

För ytterligare information kontakta gärna:

Maria Fjellström, affärschef, Diös Skellefteå
Telefon: 010-470 98 80
E-post: maria.fjellstrom@dios.se  


Anna Lundberg, Regionchef,  LINK Arkitektur
Telefon: 0730-885223
E-post: anna.lundberg@linkarkitektur.se


 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng