Diös utvecklar lokal till American Take Away – nytt koncept i centrala Falun

I början av februari kommer Ferry Laszlos American Take Away tillbaka till centrala Falun. Restaurangen etableras utanför Falan galleria och fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalen till det nya konceptet.

American Take Away’s nya etablering i Falun blir ett koncept som enbart erbjuder avhämtning av mat. Restaurangen öppnar i anslutning till Falan galleria nära Fiskartorget, där det också finns goda parkeringsmöjligheter.

- Det känns riktigt bra att kunna erbjuda en fantastisk entreprenör som Ferry att etablera sig i centrala Falun igen. Det är viktigt med nya koncept som utvecklar utbudet och bidrar till att göra stadskärnan ännu mer attraktiv. Nu ser vi fram emot öppning i början av februari, säger Tobias Norestrand, uthyrare, Diös Falun.

- Det är såklart väldigt roligt att vara tillbaka i Falun och på nytt etablera oss i centrum. Det händer mycket här nu, med fler drivna parter som jobbar för att utveckla centrum. Vårt koncept med American Take Away känns klockrent och det kommer bli en jättekul resa framöver, säger Ferry Laszlo, ägare, American Take Away.

För ytterligare information kontakta gärna:
Tobias Norestrand, uthyrare, Diös Falun
Telefon: 010-470 97 52
E-post: tobias.norestrand@dios.se

Ferry Laszlo, ägare, American Take Away Falun
Telefon: 070-595 94 41
E-psot: ferrylaszlo55@gmail.com

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng