Diös utvecklar ny butik till Lekextra i centrala Falun

I början av april flyttar Lekextra till fastighetsägaren Diös lokaler på Holmgatan i centrala Falun. Butiken, som just nu utvecklas till ett inbjudande och lekfullt koncept, kompletterar det befintliga utbudet och förstärker stadskärnan som familjedestination.  Lekextra-kedjan erbjuder ett brett, noga utvalt, sortiment av leksaker och babyartiklar av kända varumärken i sina butiker som finns från Malmö i söder till Pajala i Norr. Bakom etableringen i Falun står leksakshandlaren Anders Lokgård, som sedan tidigare driver en Lekextra-butik i Leksand.

–Ett mixat utbud som har något för alla skapar flöden och gör stadskärnan till en mötesplats som människor vill återkomma till. Lekextras etablering är ett välkommet tillskott som vi är övertygade om kommer att stärka Faluns stadskärna. Vi önskar Lekextra varmt lycka till i sina nya lokaler, säger Elke Herbst, förvaltare, Diös Falun.

Inför öppning i före detta Gina Tricots lokaler på Holmgatan har Lekextra tillfälligt etablerat sig i före detta Lek & babys lokaler, strax utanför stadskärnan. Totalt har 4 medarbetare rekryterats till satsningen.

–– Det känns riktigt bra att öppna en ny butik i april på bästa läge i centrala Falun. För oss är det viktigt med fysiska butiker där vi erbjuder kunskap och ett brett utbud av produkter som babyartiklar, bilstolar, barnvagnar roliga och pedagogiska leksaker för både barn och vuxna. Att få en magisk upplevelse och känsla är en viktig del när man besöker vår butik. Vi ser mycket fram emot att välkomna leksugna familjer till oss i april, säger Anders Lokgård, leksakshandlare, Lekextra.  

För ytterligare information kontakta gärna:

Elke Herbst, förvaltare, Diös Falun.
Telefon: 010-470 97 58
E-post: elke.herbst@dios.se

Anders Lokgård, leksakshandlare, Lekextra/Falun.  
Telefon: +46 70 278 90 55
E-post: anders.leksand@lekextra.se

 

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng