Diös utvecklar nya lokaler till Rizzo i Flanör i Gävle

Fastighetsägaren Diös utvecklar en ny butik till Rizzos satsning i galleria Flanör i centrala Gävle. Den nya, större butiken kommer innehålla Rizzos nya koncept och vara belägen på bästa läge i gatuplan i gallerian. Öppning är beräknad till 1 april.I slutet av 2020 blev det klart att samtliga Accentbutiker i Sverige byter namn till Rizzo och byggs om till det nya butikskoncptet. I Gävle valde kedjan att satsa genom att, i samband med förändringen, utöka butiksytan i galleria Flanör, där Accent sedan tidigare varit hyresgäst. Rizzo kommer bland annat erbjuda accessoarer, smycken, klockor och skor. 

–Vi utvecklar Flanör för att möta framtidens behov och trender med en urban mix av cityanpassad handel, restauranger och caféer, kontor och bostäder. Rizzos satsning stärker Flanör som attraktiv mötesplats och vi är så glada över att tillsammans skapa en modern butiksupplevelse, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös Gävle.

– För oss var det självklart att fortsätta växa i Flanör. Vi har en god relation med Diös och stark tilltro till deras utvecklingsplan för gallerian. Nu ser vi fram emot att komma ner på bästa läge i markplan och erbjuda Gävleborna ett ännu vassare sortiment och en kundupplevelse i världsklass, säger Helena Morland, CMO, Rizzo Group.  

För ytterligare information kontakta gärna:

Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös Gävle.
Telefon: 010-470 97 04
E-post: daniel.westblom@dios.se

Jonas Stille, CCO, Rizzo. 
Telefon: 070-721 03 07
E-post: jonas.stille@rizzogroup.se

 

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng