Diös utvecklar nytt kafé för Waynes Coffee i centrala Sundsvall

I vinter slår Waynes Coffe upp dörrarna till sitt kafé på en ny attraktiv adress i Sundsvalls stadskärna. I korsningen Storgatan/Thulegatan utvecklar fastighetsägaren Diös kafékedjans nya lokaler som får stora fönster ut mot den levande gågatan, utökade ytor och ett uppdaterat skandinaviskt koncept. Diös påbörjar utvecklingen med start per omgående och Waynes Coffee beräknas välkomna kunder till sina nya lokaler i november.

 

Waynes Coffee är en svensk franchise-kafékedja och var den första i sitt slag i Skandinavien. Idag finns kedjan över hela Sverige och i åtta länder runt om i världen. Waynes har funnits i Sundsvall sedan flera år tillbaka och får nu en nystart i nya lokaler som blir belägna i markplan med egen entré.

-Vi är glada över att fortsätta vårt samarbete med Waynes. Vi ökar tillgängligheten och stärker en redan väletablerad mötesplats i stan. Med det nya Clarionhotellet och Tele2’s etablering i höst är vi övertygade om att vi kommer se ökade flöden och nya sätt att röra sig i stadskärnan. Nu ser vi fram emot öppningen i november, säger Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös.

-Vi älskar Sundsvalls stadskärna och är mycket glada över att ta nästa steg i att erbjuda våra gäster det bästa kaffet och en inspirerande fikaupplevelse i city. Vi skapar en mötesplats för fika som både lockar till skönt häng med vännerna, och inspirerande distansarbete över en kopp rykande ekologiskt kaffe i våra sköna soffor, säger Joakim Carlsson, vd, Waynes.  

Fortsatt utveckling av Waynes befintliga lokaler pågår och presenteras längre fram.

För ytterligare information kontakta gärna:

Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 96 52
E-post: maryanne.karlsson@dios.se   

Joakim Carlsson, vd, Waynes. 
Telefon: 070-623 70 10

E-post: Joakim.carlsson@waynescoffee.com

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 26,1 mdkr, ett bestånd om 334 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 463 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng