Diös utvecklar restaurang för entreprenörsstarkt ägarteam i centrala Sundsvall

Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu en urban restaurangmiljö till restaurangkedjan Brödernas på Storgatan i centrala Sundsvall. Teamet bakom Brödernas är bröderna och restaurangentreprenörerna Jonas och Joakim Wiklander samt entreprenören Monir Kalgoum och NHL-proffset Mika Zibanejad. Öppning beräknas ske 1 maj.

 

Restaurangkedjan Brödernas grundades år 2016 och återfinns idag på ett tjugotal platser i Sverige. Restaurangen i Sundsvall, som blir kedjans trettionde etablering, utvecklas just nu med modern inredning och design, genomtänkt planlösning och det senaste konceptet för att kunna erbjuda besökarna en komplett restaurangupplevelse med internationell puls.

  Vi har haft en nära dialog under lång tid och det känns riktigt bra att vi nu hittat lokaler som möter, och till och med överträffar, de behov som funnits. Vi är glada över att Bröderna blir ytterligare en viktig pusselbit i skapandet av en attraktiv stad med ett urbant innehåll, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös Sundsvall.

Brödernas kommer att erbjuda en meny av vällagad hamburgare och pizza. Genom konceptet ”Bröderna bryr sig” samarbetar kedjan aktivt med olika svenska profiler och influencers genom att varje månad erbjuda en specialframtagen hamburgare där en del av vinsten skänks till välgörande ändamål. 

–Etableringen i Sundsvall känns som ett naturligt steg i utvecklingen av Brödernas – ett starkt koncept i en tillväxtstark stad. Att samarbeta med en marknadsledande aktör som Diös gör att vi nyfiket ser ljust på framtiden och fortsatta etableringar, säger Joakim Wiklander, ägare, Brödernas.  

För ytterligare information kontakta gärna:

Jenny Svensson, förvaltare, Diös Sundsvall.
Telefon: 010-470 96 61
E-post: jenny.svensson@dios.se   

Joakim Wiklander, ägare, Brödernas.  
Telefon: 076-166 96 56
E-post: joakim@restaurangbankomat.se

 

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se 

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng