Diös utvecklar större lokaler till Astar i centrala Borlänge

I början av sommaren utökar vuxenutbildningsföretaget Astar sina ytor i Diös lokaler i centrala Borlänge. En ökad efterfrågan av företagets utbildningar bidrar till att de nu expanderar. Nu ska deras nya lokaler utvecklas för att stå färdiga för inflyttning i början av juni.

Astar ingår i ThorenGruppen och har sitt säte i Umeå. Företaget bedriver utbildning inom flera sektorer både riktade till privat och offentlig marknad inom yrkesområden som handel och administration, restaurang och livsmedel, el och energi, hotell och turism och industriteknik. Förutom företags- och vuxenutbildning finns över 20 gymnasieskolor inom koncernen samt förskolor och grundskolor.

- Vi är glada över att vi, tillsammans med Astar, har hittat nya förutsättningar för dem att fortsätta växa. Astar är uppskattade hyresgäster till oss i Borlänge och många andra städer så det är såklart extra roligt att de vill fortsätta växa tillsammans med oss, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

- Vi är glada över att tillsammans med Diös ha hittat nya och fina lokaler som passar våra nya och utökade behov. Vi växer och vill vara lättillgängliga för våra medarbetare och elever för att kunna fortsätta erbjuda de bästa vuxenutbildningarna på marknaden. Vi ser fram emot öppning i början av juni, säger Biljana Savic Lundell, lokalansvarig, Astar.
 

För ytterligare information kontakta gärna:

Tobias Norestrand, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 97 59
E-post:
tobias.norestrand@dios.se

Biljana Savic Lundell, lokalansvarig, Astar
Telefon: 070-033 10 34
E-pos:
biljana.lundell@thorengruppen.se  

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng