Kreditinstitutet Nordiska växer och etablerar sig i Diös lokaler i centrala Sundsvall

Stockholmsbolaget Nordiska har under ett års tid planerat och rekryterat för att öppna ett kontor i Sundsvall. Nu är allt klart och nyligen öppnade de sitt nya kontor, på Storgatan mitt i city. 

Nordiska är ett kreditinstitut med huvudkontor i centala Stockholm. Företaget har tagit position på den svenska marknaden genom en solid kunskap i förståelsen för hur man finansiellt presterar och navigerar i dagens digitala era. Genom att överbrygga klyftan mellan den gamla och nya bankvärlden erbjuder företaget modern teknologi för den växande fintechsektorn. Sundsvall har länge varit mål för deras expansionsplaner tack vare den höga IT-kompetensen och Mittuniversitetet som säkerställer kunskap och kompetens för framtiden. 

På kontoret i Sundsvall kommer fem personer att arbeta och målet är att fortsätta växa.

- Vårt fokus i Sundsvall kommer att vara på mjukvaruutveckling med målet att kunna erbjuda fler kunder solida finansiella hävstångseffekter, tekniska fördelar och banbrytande distributionsmodeller som driver skalbar och hållbar tillväxt över tid. Vi ser mycket fram emot en fullspäckad höst och fler rekryteringar i vår fortsatta expansionsresa, säger Mikael Friman, kontorsansvarig, Nordiska. 

- Det är jättekul att vi fått möjligheten att erbjuda Nordiska fina lokaler med bästa läge i Sundsvall. Tillsammans med övriga hyresgäster i huset kommer Nordiska öka områdets attraktivitet samtidigt som Sundsvalls nya havsnära stadsgata växer fram ett par kvarter längre bort. Vi önskar de all lycka i sina nya fina lokaler, säger Susanna Johansson, uthyrare, Diös. 

För ytterligare information kontakta gärna:
Susanna Johansson, uthyrare, Diös 
Telefon: 010-470 96 64
E-post:
 susanna.johgansson@dios.se

Mikael Friman, kontorsansvarig, Nordiska 
Telefon: 073-809 13 00
E-post: mikael.friman@nordiska.com

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng