Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är ny hyresgäst till Diös i Luleå

Nu är det klart att Länsförsäkringar Fastighetsförmedling etablerar sig i Diös lokaler på Kungsgatan i centrala Luleå. Med ett ökat behov av större kontors- och mötesytor flyttar de nu till mer ändamålsenliga lokaler med bättre exponeringsläge mitt i city. Lokalerna anpassas nu till att bli ett modernt kontor och inflytt beräknas ske i början på februari 2021.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling AB är Sveriges mest snabbväxande mäklarkedja och har för femte året i rad den högsta kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling finns representerade över hela landet med 176 mäklarkontor och ca 850 medarbetare.

-Området kring Kungsgatan är mycket populär och det finns en bra mix av hyresgäster och verksamheter i fastigheterna. Därför är vi glada över att Länsförsäkringar Fastighetsförmedling väljer att etablera sig här. De blir en viktig pusselbit i fastigheten och kompletterar det övriga utbudet i kvarteret. Vi önskar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ett stort lycka till och hoppas på att de kommer trivas i deras nya lokaler, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös.

–Vår ambition är att fortsätta växa i takt med att efterfrågan ökar på vår trygga mäklartjänst. Därför behöver vi utöka våra ytor och tillsammans med Diös har vi hittat perfekta lokaler anpassade till vår verksamhet. Det nya läget är strategiskt bra för oss, här har vi möjlighet att synas mer och vara nära våra kunder samt att vi bibehåller närheten till våra kollegor inom bank och försäkring vilket är en av våra styrkor. Nu ser vi fram emot att få välkomna våra kunder till den nya lokalen, säger Erik Wallström, fastighetsmäklare och en av franchisetagarna, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå.

För ytterligare information kontakta gärna:
Åsa Johansson, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 98 22
E-post: asa.johansson@dios.se  

Erik Wallström, fastighetsmäklare och franchisetagare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Luleå
Telefon: 070-655 10 67
E-post: erik.wallstrom@lansfast.se   

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 23,5 mdkr, ett bestånd om 337 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 486 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng