Nana’s är ny hyresgäst till Diös i centrala Sundsvall

I Sundsvalls nya stadskvarter utvecklar fastighetsägaren Diös en helt ny butik för klädbutiken Nana’s. Den nya butiken får större lokaler, modernt butikskoncept och ett utökat sortiment. Butikens adress blir Thulegatan som är en attraktiv plats för hyresgäster inom segmentet urban service. Nyöppning planeras till mitten av mars 2022.

Den nya butiken ligger ett stenkast från den befintliga på Thulegatan. Foto: Diös.

 

Klädbutiken Nana’s startades av Mariana Nana Jäärf Bengtsson i september 2012. Butiken riktar sig mot kvinnor och erbjuder ett brett sortiment av kläder i plus size-storlekar samt väskor och accessoarer m.m.

 - Vi är så glada över att välkomna Nana’s som ny hyresgäst hos oss. Platsen är riktigt attraktiv med dragplåster som bland annat Clarion Hotel Sundsvall en kort promenad bort. Nana’s är en viktig aktör för utbudet i stadskärnan och vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete, säger Susanna Johansson, uthyrare.

En av butikens anställda, Marie Svedberg, utsågs 2019 till Sveriges bästa butiksbiträde i tävlingen ”Hemmets Journal Stora Pris”. Marie och ägaren Nana ser mycket ljust på Stenstans framtid och kommer fortsätta arbeta för en mysig och personlig butik med hög service.

- 2022 firar vi tio år i Stenstan och vi ser mycket fram emot att fortsätta verka här. Vi är glada över möjligheten att kunna ta nästa steg i utvecklingen av butiken och drömmer om att kunna utöka sortimentet ytterligare, kanske med underkläder och skor? Vi är glada över samarbetet med Diös och ser mycket fram emot nyöppning till våren, säger Mariana Nana Jäärf Bengtsson, ägare, Nana’s.

För ytterligare information kontakta gärna:

Susanna Johansson, uthyrare, Diös
Telefon: 010-470 96 64
E-post: susanna.johansson@dios.se


Mariana Nana Jäärf Bengtsson, ägare, Nana’s
Telefon: 070-748 32 66

E-post: nana@butik4256.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 26,1 mdkr, ett bestånd om 334 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 463 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng