NBV väljer Diös lokaler för sin expandering i centrala Umeå

Från och med årsskiftet förstärks studie- och utbildningsklustret på Vasagatan i centrala Umeå i och med att studieförbundet NBV tar plats i nya, utökade lokaler hos fastighetsägaren Diös. I ett nära samarbete skapar Diös och NBV en inspirerande och välkomnande utbildningsmiljö som nod för verksamheten i Norr.Studieförbundet NBV, Nykterhetsrörelsen Bildningsverksamhet, verkar för att få människor och idéer att växa genom fritt och frivilligt folkbildningsarbete. Efter att ha varit hyresgäst hos Diös i tre år på Spårvägen växte behovet av större lokaler på ett centralt läge med god tillgänglighet för såväl medarbetare som kunder.

– Kontorens funktion som samlingspunkt och social yta blir allt viktigare, därför känns det riktigt bra att erbjuda NBV nya lokaler i ett tillgängligt läge. Vi ser mycket fram emot att fortsätta vårt samarbete och hälsar NBV varmt välkomna till sina nya lokaler, säger David Nygren, uthyrare, Diös.

– Det viktigaste för oss är en plats som våra medarbetare trivs i och våra besökare känner sig välkomnade till. Vi är så glada över våra nya lokaler och över samarbetet med Diös som varit lyhörda och aktiva i processen, Mattias Rosdahl, regionchef, NBV.  

För ytterligare information kontakta gärna:

David Nygren, uthyrare, Diös
Telefon: 010-470 98 55
E-post: david.nygren@dios.se

Mattias Rosdahl, regionchef, NBV
Telefon: 070-341 57 04
E-post: mattias.rosdahl@nbv.se

 

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 23,8 mdkr, ett bestånd om 335 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 480 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng