Norrlands Auktionsverk blir ny hyresgäst till Diös i Umeå

Nu etablerar sig Norrlands Auktionsverk i Diös lokaler på Formvägen i Umeå. Med ett ökat behov av större produktions- och visningsytor och bättre tillgänglighet, flyttar de nu till helt nya moderna lokaler. Öppning planeras till början av januari.

Kim Linder verksamhetschef  Johannes Linder vd

På bild: Kim Linder, verksamhetschef & Johannes Linder, vd, Norrlands Auktionsverk.

Norrlands Auktionsverk grundades 2017 och är Norrlands första webbaserade auktionsverk med inriktning på exklusiva objekt inom antik, konst, smycken, retro och design. Företaget har sitt säte i Umeå och erbjuder en auktionsplattform som når både nationellt och internationellt.

-Vi är glada över att välkomna Norrlands Auktionsverk som ny hyresgäst till oss i Umeå. Etableringen blir något helt nytt i området och ett riktigt bra komplement till det övriga utbudet. Nu ser vi fram emot öppning i början av januari 2021, säger David Nygren, uthyrare, Diös.

-Vi på Norrlands Auktionsverk har under en tid känt att vi börjat växa ur dagens kostym. I takt med allt fler och större inlämningar har vi ett tydligare behov av mer yta - inte minst genom en visningslokal som på ett mer rättvist sätt kan visa upp de objekt vi har ute på våra auktioner. I det här skedet kom vi i kontakt med Diös som med en stor dos lyhördhet erbjöd en lokal som vi tidigt kände matchade våra önskemål. Med stöd av Diös kommer lokalen med anpassningar erbjuda större produktionsytor, kundparkeringar, lastkaj för enklare inlämningar och sist men inte minst: ett showroom som ska ge våra besökare en auktionsupplevelse värd namnet, säger Kim Linder, verksamhetschef, Norrlands Auktionsverk.

För ytterligare information kontakta gärna:
David Nygren, uthyrare, Diös   
Telefon: 010-470 98 55
E-post: david.nygren@dios.se   

Kim Linder, verksamhetschef, Norrlands Auktionsverk   
Telefon: 090-122 211  
E-post: info@norrlandsauktionsverk.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 23,8 mdkr, ett bestånd om 335 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 480 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng