Nu lanseras nytt koncept för hemleverans från Stenstan i Sundsvall

Ett nytt samarbete mellan logistikhubben PickPackPost, Stenstan i Sundsvall och Taxi Drakstaden gör det nu möjligt för Sundsvallsbor att stötta den lokala handeln på distans. Den nya tjänsten erbjuder kunder att ringa in sina beställningar till Stenstans medlemsbutiker, betala via Swish och få varorna hemlevererade redan samma dag. Tjänsten lanseras 15 mars. 

 

Med samarbetet vill PickPackPost, Stenstan i Sundsvall och Taxi Drakstaden hitta ett nytt sätt att stötta den lokala handeln och samtidigt fortsätta bidra till minskad smittspridning av covid-19. Tjänsten kommer erbjudas från Stenstans drygt 90 medlemsbutiker och hemleverans kommer ske via Taxi Drakstaden till boende inom 15 kilometer från stadskärnan. Under de första två veckorna kommer leveransen vara kostnadsfri.

  Pandemin har inneburit utmaningar för oss alla, men också gjort att nya kreativa och medmänskliga idéer och samarbeten fått fäste. Vi har sett liknande tjänster lanseras framgångsrikt på andra orter och bestämde oss för att satsa tillsammans och göra något som vi tror kommer gynna både butik och konsument, säger Andreas Eriksson, affärsutvecklare, Diös/PickPackPost.

– Begreppet samarbete är viktigare än någonsin nu när många verksamheter har det tufft. Genom detta hoppas vi på att inspirera fler att göra aktiva val som bidrar till en levande stadskärna både nu och efter pandemin, säger Jonas Albecker, vd/stadskärneutvecklare, Stenstan i Sundsvall.  

När beställningarna är mottagna lämnas de till PickPackPost som lagerhåller och samordnar utkörningen i direktkontakt med Taxi Drakstaden. Vid beställning innan kl. 14 levereras varorna av Taxi Drakstaden redan samma dag mellan kl. 17-20.

– Som framåtlutat taxibolag tänker vi nytt och breddar vårt serviceutbud för att matcha de behov som finns idag. Vår ambition är att hålla lika hög servicegrad i leveransen av beställningar som i vår normala taxiverksamhet, säger Tony Eriksson, platschef, Taxi Drakstaden. 

Vill du veta mer om samarbetet och tjänsten? Besök www.stenstan.se eller www.pickpackpost.se.

För ytterligare information kontakta gärna:

Andreas Eriksson, affärsutvecklare, Diös/PickPackPost.
Telefon: 010-470 95 80
E-post: andreas.eriksson@dios.se

Jonas Albecker, vd/stadskärneutvecklare, Stenstan i Sundsvall.  
Telefon: 070-674 73 72
E-post: albecker@stadsutvecklingsundsvall.se

Tony Eriksson, platschef, Taxi Drakstaden.
Telefon: 076-129 99 08
E-post: info@taxidrakstaden.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng