Ny erkänd restaurang flyttar in i Diös lokaler i centrala Gävle

Nu är det klart att Bro Burger flyttar till Diös lokaler på Drottninggatan 21 i centrala Gävle. Under vintern påbörjas utvecklingen av lokalen till att bli en modern restaurang med fokus på ekologiskt och närodlat. Beräknat inflyttningsdatum är första maj 2019.

Hamburgerrestaurangen har funnits på Järnvägsstationen i Gävle tidigare och väljer nu att flytta till nya centrala lokaler och bli en del av Diös stadsutvecklingsplan för centrala Gävle. Restaurangens utbud kännetecknas av kött från närliggande gårdar, hamburgerbröd bakat på orten, ekologisk närproducerad cheddarost och drycker producerade av lokala tillverkare. Restaurangen väntas bli ett välkommet inslag i Gävles stadskärna.

- Vi är glada över att kunna välkomna Bro Burger till vår fastighet på Drottninggatan. Etableringen är ett steg i rätt riktning i vår plan för utvecklingen av Gävles stadskärna. Restaurangen blir ett välkommen tillskott i centrum och extra roligt är det att lokala aktörer tar steget och satsar vidare på sin verksamhet säger Jennie Nyblom, affärschef, Diös.

- Vi har sökt en bra lokal i centrala Gävle under en tid och är glada över att äntligen hittat det perfekta läget. Vår flytt till Drottninggatan kommer göra oss mer konkurrenskraftiga och vi ser fram emot att servera burgare, som enligt krogpatrullen (GD), är de bästa i Gävle. Vår flytt till nya större lokaler hos Diös möjliggör att vi kan satsa mer på vår foodtruck samt vår cateringverksamhet, säger Oscar Green, Bro Burger.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Jennie Nyblom, affärschef, Diös
Telefon: 010-470 97 13
E-post: jennie.nyblom@dios.se

Oscar Green, delägare, Bro Burger
Telefon: 072-315 61 99
E-post: oscar.green@broburgerbar.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng