Ny restaurang öppnar i Diös lokaler i centrala Mora

I höst får Mora ett nytt restaurangtillskott i stadskärnan. Det är den nystartade restaurangen Linnéa mat & dryck som etablerar sig på Moragatan i centrum. Restaurangen väntas bli en uppskattad mötesplats för mat och nöje mitt i city. Lokalerna anpassas till modern restaurangverksamhet. Öppningen planeras ske till hösten.

 

Linnéa mat & dryck är en nystartad restaurang grundad av Peter Engström, Linnéa Kax och Anna-Carin Rydstedt. Linnea och Peter besitter en lång och gedigen erfarenhet från restaurangbranschen och öppnar nu en egen restaurang i centrala Mora. Linnéa mat & dryck kommer servera smaker från det klassiska köket.

- Vi är jätteglada över att Linnéa mat & dryck etablerar sig mitt i centrala Mora och bidrar till utvecklingen av staden. Deras nya restaurang kommer bidra till att Mora fylls med ännu mer liv och rörelse och blir ett utmärkt komplement till det övriga utbudet i city. Restaurangen ligger i gångstråket till Siljan och kommer bli ett naturligt stopp för hungriga Morabor och besökare både dag-och kvällstid, säger Markus Westman, förvaltare, Diös.

- Vi vill bidra med klassisk god mat i en avstressande miljö. Just nu renoverar vi lokalen för fullt, nya färger och ny inredning. Våra gäster ska känna sig varmt välkomna till oss, säger Linnéa Kax, ägare, Linnéa mat & dryck.

För ytterligare information kontakta gärna:

Markus Westman, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 97 51
E-post: markus.westman@dios.se

Peter Engström, ägare, Linnéa mat & dryck
Telefon: 073-0282569
E-post: jegeren10@hotmail.com

Linnéa Kax, ägare, Linnéa mat & dryck
Telefon: 073-6466909

E-post: kax_linnea@hotmail.com

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 26,1 mdkr, ett bestånd om 334 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 463 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng