Nytt blomsterkoncept etablerar sig hos Diös i centrala Falun

Den 30 september öppnar Faluns nya blomsterbutik – Quality Flowers – i Diös lokaler på Falugatan mitt i centrum. Bakom satsningen står två lokala profiler med gedigen floristkompetens. Just nu färdigställs lokalerna till att bli en modern butik i bästa läge på Falutorget.

 

Duon bakom Quality Flowers är Maria Ottoson och Pia Jacobsson Eriksson. Butikens koncept kommer att vara moderna lyxiga buketter, hållbara växter och handplockad exklusiv inredning. Inför öppning renoveras lokalen och material från tidigare butiksinredning återbrukas.

  Det är fantastiskt kul att Quality Flowers öppnar med sitt nya koncept i Falan. Platsen är perfekt för en blomsterbutik och deras erbjudande känns modernt. Detta kommer att passa riktigt bra som komplement till stans övriga utbud. Nu ser vi fram emot öppning säger, Martina Leksell, förvaltare, Diös Falun.

Vi är så glada över vår nya satsning genom Quality Flowers. Läget är det bästa i Falun. Vår butik ska verkligen kännas som ett lyxigt inslag med känsla av glamour där vi kommer att erbjuda vackra buketter, hållbara växter och härlig inredning. Vi vill såklart passa på att hälsa alla kunder välkomna till oss från den 30 september, säger Maria och Pia.

För ytterligare information kontakta gärna:

Martina Leksell, förvaltare, Diös Falun.
Telefon: 010-470 97 62
E-post: martina.leksell@dios.se

Maria Ottoson, Quality Flowers
Telefon: 073-222 26 74
E-post: qualityflowersfalun@outlook.com

Pia Jacobsson Eriksson, Quality Flowers
Telefon: 070-264 89 98
E-post: qualityflowersfalun@outlook.com

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 26,1 mdkr, ett bestånd om 334 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 463 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771


För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng