Nytt brasserie- och cocktailkoncept öppnar i Diös lokaler i Sundsvall

I sommar öppnar entreprenörsduon Jonas Hamlund och Tord Budenberg upp dörrarna till ett helt nytt brasserie- och cocktail-inspirerat koncept på Storgatan i Sundsvall. Modern design, öppen planlösning och tidlös inredning ska bidra till upplevelsen av extravagans som möter enkelhet. Fastighetsägaren Diös utvecklar lokalerna inför öppning i juli.

Det nya konceptet öppnar i Flash f.d. lokaler på Storgatan. 

Jonas Hamlund och Tord Budenberg ligger bakom ett flertal välkända restaurangkoncept i centrala Sundsvall, däribland Bloco och PingPong. Sprunget ur bilden av Sundsvall som hamnstad kommer fokus i den nya satsningen ligga på råvaran i allmänhet, och fisk och skaldjur i synnerhet.

  Det nya konceptet kommer att rama in torget och Sundsvalls gågata och bidra till att fylla staden med ännu mer liv och rörelse. Det är alltid inspirerande att jobba med eldsjälar och konceptutvecklare som Jonas och Tord, och vi ser mycket fram emot att leva nära dem i deras fortsatta resa, säger Maryanne Karlsson, förvaltare Diös Sundsvall.

I utvecklingen av lokalen kommer klassiska detaljer att framhävas och kombineras med trendiga inslag för en modern tolkning av ett traditionellt brasserie. Konceptet, vars namn ännu inte är bestämt, kommer också erbjuda försäljning av färska råvaror över disk.

– Det är en ära att få upptäckta, utveckla och restaurera denna fantastiska lokal. Nyckelord som hamnstad, schweizeri & salong, cocktails & chark, chablis & champangne och Provence goes Norrland är det som legat till grund för konceptet - som vanligt blandat med opretentiös och öppenfamnad service. Med ett solläge och uteservering som heter duga förväntar vi oss inget annat än en magnifik sommar i sus och dus, säger Jonas Hamlund och Tord Budenberg, ägare av det nya konceptet.

För ytterligare information kontakta gärna:

Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös Sundsvall
Telefon: 010-470 96 52
E-post: maryanne.karlsson@dios.se

Jonas Hamlund och Tord Budenberg, grundare och ägare av det nya konceptet
Telefon: 070-332 52 00
E-post: jonas@pingpongsundsvall.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng