Nytt Grönt Hyresavtal tecknat mellan Diös och Försäkringskassan i Skellefteå

Nu är det klart att Diös tecknat nytt grönt hyresavtal med Försäkringskassan i Skellefteå. I och med det nya hyresavtalet kommer lokalerna utvecklas i sin helhel och bli ett modernt aktivitetsbaserat kontor. Utvecklingen av lokalen påbörjas i januari 2019 och byggtiden beräknas till ett år.

Fokus med de nya lokalerna är att skapa ett hållbart och tidlöst kontor med möjlighet till utveckling efter förändrade behov. Den nya ytan ritas av AochD arkitektkontor och uppgår till nästan 3200 kvadratmeter. Omkring 250 personer kommer att sitta i de nya lokalerna.

-Det känns såklart mycket bra att ha fått ett fortsatt förtroende av Försäkringskassan. Med detta kan vi fortsätta stärka vår position som en hållbar aktör i Skellefteå och ser fram emot att få utveckla lokalerna till ett nytt modernt kontor, säger Sara Bergh, uthyrare, Diös.

-Vi är mycket glada över den anpassning av vår lokal som görs och också över att vi därmed får lokaler som är moderna, flexibla och hållbara över tid. För oss är det naturligt att göra vad vi kan för att bidra till en mer hållbar miljö. Vi tycker verkligen att det är positivt att få möjligheten att göra det via det nya gröna hyresavtalet tillsammans med Diös, säger Gunnar Pettersson, fastighetschef, Försäkringskassan.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Sara Bergh, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 98 56
E-post: sara.bergh@dios.sre

Gunnar Pettersson, fastighetschef, Försäkringskassan
E-post: gunnar.pettersson@forsakringskassan.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng