Outdoor- och actionsportaktör öppnar i In:gallerian i Sundsvall

Under sommarmånaderna öppnar INNO Sports & Outdoors en pop up-butik i In:gallerian i centrala Sundsvall. Företaget kommer erbjuda produkter för actionsport och utomhusaktiviteter. Konceptbutiken blir ytterligare ett aktivt tillskott i 15-minutersstaden Sundsvall. Öppning beräknas ske 15 maj.


INNO Sports & Outdoors öppnar en pop up-butik på gatuplan i In:gallerian. 

 

INNO Sports & Outdoors grundades i december 2020 och har sitt säte i Sundsvall. Företaget säljer och marknadsför Radinn Electric Jetboards och kommer från och med i vår även erbjuda uthyrningsverksamhet och event kopplade till e-surf. Pop up-butiken i centrala Sundsvall är företagets första fysiska etablering, där det bland annat kommer finnas prova-på-verksamhet på jetsurfbrädor och OneWheels.

  Det känns mycket kul att välkomna en ny aktör som attraherar en aktiv målgrupp till stadskärnan. Etableringen kompletterar det befintliga utbudet och vi ser fram emot en energifylld tid tillsammans, säger Susanna Johansson, uthyrare, Diös Sundsvall.

– Vi hoppas att vi kan bidra till att göra Sundsvalls stadskärna ännu mer intressant genom att plocka in nya aktiviteter och lite mer fart och fläkt. Diös har beskrivit en spännande målbild för Sundsvall och har stöttat oss i vår ambition att öppna en fysisk butik, något våra leverantörer är mycket positiva till. Förhoppningsvis kommer det vara mer trafik på Sundsvallsfjärden i sommar - miljövänlig trafik, säger Janne Nordin, INNO Sports & Outdoors.  

För ytterligare information kontakta gärna:

Susanna Johansson, uthyrare, Diös Sundsvall
Telefon: 010-470 96 64
E-post: susanna.johansson@dios.se  

Janne Nordin, INNO Sports & Outdoors
Telefon: 070-253 47 45
E-post: jan@innosports.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng