Padel fortsätter attrahera Östersundsborna -PDL Center utökar med fler banor i Lugnvik

Nyligen utvecklade PDL Center fortsätter att växa i Lugnvik, ett stenkast från Östersunds stadskärna. Nu möjliggör fastighetsägaren Diös centrets utökning med ytterligare två banor på Ställverksvägen i Östersund. Utvecklingen av lokalerna påbörjas under sommaren och väntas stå klara för spel i början av oktober. 

PDL Center ligger bakom expanderingen i Östersund och grundades 2015. De är idag ledande inom svensk padel med målsättningen att fortsätta utveckla och implementera sporten i Sverige. På anläggningen i Östersund erbjuds allt från nybörjarkurser till seriespel och företagsevent.

-Det är jättekul att vi kan möjliggöra för PDL Centers fortsatta utveckling i Östersund. Padel har verkligen blivit en självklar sport under de senaste åren och vi älskar sånt som samlar människor och bidrar till glädje -det är precis vad padel gör. Vi ser fram emot deras fortsatta resa och utveckling, säger Henrik Sjöstrand, uthyrare, Diös.

-Nu växer vi ytterligare och är glada över att få göra det tillsammans med Diös. Den här expanderingen är så rolig och att det skulle gå så fort för oss att ta nästa steg i utvecklingen av Padel i Östersund känns fantastiskt. Tillsammans med Diös kommer vi fortsätta skapa bättre Padel i stan. Tack till alla våra kunder och välkommen till våra nygamla lokaler till hösten, säger Torbjörn Ryman. 

 

För ytterligare information kontakta gärna:
Henrik Sjöstrand, uthyrare, Diös  
Telefon: 010-470 96 05
E-post: henrik.sjostrand@dios.se

Torbjörn Ryman, delägare, PDL Center
Telefon: 070-539 83 12
E-post: tobbe@pdlcenter.se

 

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng