Revisionsbyrån Ernst & Young expanderar i centrala Östersund

Diös hyresgäst Ernst & Young expanderar och utökar sin verksamhet på Prästgatan i centrala Östersund. De nya ytorna finns vägg i vägg med de befintliga lokalerna och utvecklingsarbetet startar per omgående. Beräknad inflyttning sker 1 september. 
Ernst & Young är ett multinationellt revisions- och konsultbolag vars idé är att kvalitetssäkra finansiell information och erbjuda tjänster inom revision, skatterådgivning, transaktionsrådgivning, affärsrådgivning, riskrådgivning och redovisning. På kontoret i Östersund arbetar drygt 20 personer och nu blir de ytterligare fler medarbetare. 

- Det är jättekul att vi nu kan möjliggöra för Ernst & Youngs expandering. De är en viktig aktör och arbetsgivare i stan och vi vill önska de all lycka i deras fortsatta satsning, säger Henrik Sjöstrand, uthyrare, Diös. 

- Vi är jätteglada över att ha fått möjligheten att utöka våra befintliga lokaler. Vi trivs jättebra med vårt läge och när möjligheten att utöka dök upp så högg vi direkt. Vi ser fram emot att hälsa nya och gamla kunder välkomna till våra nygamla lokaler i höst, säger Helena Huss, Kontorschef, Ernst & Young. 

För ytterligare information kontakta gärna:
Henrik Sjöstrand, uthyrare, Diös 
Telefon: 010-470 96 05
E-post: 
henrik.sjostrand@dios.se

Helena Huss, auktoriserad revisor, Ernst & Young 
Telefon: 070-318 98 33
E-post: helena.huss@se.ey.com

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng