Streamify förstärker IT- och start up-kluster i centrala Östersund

På Törnstensgränd i centrala Östersund utvecklar fastighetsägaren Diös ett nytt kontor till det lokala streamingföretaget Streamify. Lokalerna utvecklas till en modern och dynamisk kontorsmiljö i en fastighet som inrymmer ett flertal IT-bolag och start ups. Inflyttning beräknas ske 1 maj.

 

Det Östersundsbaserade företaget Streamify grundades 2017 med avsikten att skapa en modern lösning för framtidens livesändningar. Plattformen kombinerar livesändning med liveshopping och riktar sig till såväl privatpersoner som sportföreningar, företag och influencers. Streamify introducerades nyligen på Spotlight Stock Market.  

–Vi både motiveras och inspireras av att utveckla nya kreativa kontorsmiljöer till innovativa företag som Streamify. Området kring Törnstensgränd har kommit att bli ett nav för många IT-bolag som bidrar med flöden till både området och varandra. Nu ser vi fram emot att färdigställa lokalerna och att få hälsa dem välkomna i maj, Henrik Sjöstrand, uthyrare, Diös Östersund.

– Vi är inne i en tid där världen snabbt ställer om till intäktsgenererande digitala livesändningar med liveshopping och pay-per-view. Vi är inne i en otroligt expansiv fas och för att möta den stora efterfrågan växlar vi upp vårt arbete ytterligare med vårt nya kontor, säger Johan Klitkou, vd, Streamify. 

För ytterligare information kontakta gärna:

Henrik Sjöstrand, uthyrare, Diös Östersund.
Telefon: 010-470 96 05
E-post: henrik.sjostrand@dios.se

Johan Klitkou, vd, Streamify. 
Telefon: 0766-433747
E-post: johan@streamify.io

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng