T22 växer hos Diös i Shopping Galleria i Luleå

Coworking-aktören T22 flyttar och växer med drygt 400 kvadratmeter – motsvarande 50 arbetsplatser – i Shopping Galleria i Luleå. Det är tidigare butiksyta i plan två som konverteras till en varumärkesstärkande arbets- och mötesplats för nätverkets medlemmar. Med ett publikt läge i hjärtat av Shopping är målet att bli en levande och flödesdrivande knutpunkt i huset. De nya coworking-ytorna beräknas stå klara under sommaren 2022.

Utvecklingen av Shopping Galleria sker i linje med våra nya sätt att shoppa, arbeta och uppleva. Genom en strategisk mix av tillgänglig, cityanpassad urban service i markplan och varumärkesstärkande kontor i övre plan vill Diös skapa nya förutsättningar för flöden av människor som rör sig i och omkring fastigheten.

  Intresset för Luleå ökar ständigt – inte minst i och med den investeringsboom som nu sker i norra Sverige –och vi jobbar aktivt tillsammans med våra hyresgäster för att fortsätta stärka staden som självklar etableringsdestination för både företag och privatpersoner. Tillsammans med Tromb och T22 vill vi skapa en konkurrenskraftig helhetsupplevelse som stärker Shopping som mötesplats. Nu ser vi fram emot invigningen av Luleås häftigaste coworking-space, säger Johan Lång, affärschef, Diös Luleå.

T22, som funnits etablerade i Shopping sedan 2018, beskriver en stor ökning i intresset för deras flexibla företagsmiljö, och redan nu är det flera aktörer som förhandsbokat en kontorsplats i den nya ytan. I samband med utvecklingen får de egen entré från Timmermansgatan.

–Vårt läge i Shopping är optimalt på flera sätt; tillgängligheten är svårslagen och allt ett företag kan tänkas behöva finns att tillgå i vår direkta närhet. Nu vässar vi verksamheten ytterligare genom att växa ut i plan två och öka vår synlighet ännu mer.  Den nya ytan är perfekt för samverkan mellan företag och passar väl in i vår syn på smart, modernt och hållbart företagande. Vi är mycket positiva till den utveckling som Diös driver, och ser fram emot att vara en del i den historia som nu skrivs, säger Fredrik Stöckel, CEO, T22.

För ytterligare information kontakta gärna:

Johan Lång, affärschef, Diös Luleå
Telefon: 010-470 98 00
E-post: johan.lang@dios.se

Fredrik Stöckel, CEO, T22
Telefon: 070-390 66 50
E-post: fredrik.stockel@tromb.com

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 28 mdkr, ett bestånd om 338 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 511 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng