Treakel Lakritsbutik öppnar i Diös lokaler i centrala Gävle

I början av hösten slår en helt ny butik upp dörrarna i fastighetsägaren Diös lokaler på Drottninggatan i centrala Gävle. Det är Treakel Lakritsbutik som etablerar sin andra butik utanför Östersund. Förutom lakrits av hög kvalité kommer de även erbjuda lokalrostat kaffe från Östersund. Öppning planeras till mitten av september.


Bakom Treakel Lakritsbutik finns Daniel Hermansson och Torbjörn Windahl, som förutom lakritsbutiken även driver restaurang Artut i centrala Östersund. 2020 öppnade Treakel sin första butik i Östersund och under våren 2021, etablerade de sin andra butik i Diös lokaler i Sundsvall. Nu expanderar de ytterligare och öppnar en tredje butik i Gävle.

 -Vi är glada över att fortsätta vårt samarbete med Treakel och kunna erbjuda dem fräscha lokaler på bästa läge i city. Deras etablering i stadskärnan kompletterar det övriga utbudet i city och förstärker känslan av en levande stad. Vi är säker på att Treakel kommer bli en uppskattad butik av gävleborna som kommer locka fler människor till city. Nu längtar vi till deras öppning i september, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös.

-Det känns riktigt roligt att vi i höst även kommer kunna erbjuda gävleborna lakrits av hög kvalité. Men även det faktum att vi utökar vårt samarbete med Diös ytterligare. Det alltjämt växande intresset för lakrits, en lokal på perfekt läge i city och den nära relationen med Diös gjorde Gävle till en naturlig plats för expanderingen, säger Daniel Hermansson och Torbjörn Windahl, ägare, Treakel Lakritsbutik.

För ytterligare information kontakta gärna:
Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös
Telefon: 010-470 97 04
E-post: daniel.westblom@dios.se  

Daniel Hermansson, ägare, Treakel Lakritsbutik   
Telefon: 072-213 21 36

E-post: danne@treakel.se

Torbjörn Windahl, ägare, Treakel Lakritsbutik
Telefon: 070-211 37 72
Epost: tobbe@treakel.se

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng