Vårdcentralen NorraHamn utökar sina ytor hos Diös i Luleå

Nu växer vårdcentralen NorraHamn hos fastighetsägaren Diös i centrala Luleå. Vårdcentralen förlägger delar av sin verksamhet i nya, fräscha lokaler på Kungsgatan, i fastigheten intill den befintliga verksamheten på Timmermansgatan. Diös utvecklar lokalerna till moderna, tillgängliga och trivsamma ytor inför inflyttning 1 oktober.

 

NorraHamn, som drivs av Praktikertjänst AB och är en del av vårdvalet i Norrbotten, samlar nu sin KBT-verksamhet (kognitiv beteendterapi), BHV (barnahälsovård) samt MHV (mödrahälsovård) i nya ytor på Kungsgatan. Förutom en välbemannad verksamhet för KBT, BHV och MHV har vårdcentralen också sju fast anställda distriktsläkare, flera utbildningsläkare samt ett intrimmat team av sjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter.

  Det känns riktigt bra att kunna tillgodose NorraHamns nya lokalbehov och vi är mycket glada över att de väljer att växa hos oss. Vi hittade en effektiv lösning genom att kunna erbjuda lokaler precis bredvid den fullt uthyrda fastighet de huserar i idag. Vi önskar NorraHamn stort lycka till i sina utökade ytor, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös Luleå.

Behovet av större lokaler har funnits en längre tid och ökat succesivt då tillströmningen av patienter varit konstant sedan uppstarten 2014. Förutom den nya lokalen på Kungsgatan och de verksamheter som flyttar dit, kommer vårdcentralens övriga verksamhet finnas kvar på Timmermansgatan 26.

Vi är mycket nöjda med Diös som hyresvärd, och det kändes självklart för oss att fortsätta växa i befintligt område. Nu ökar vi tillgängligheten genom att samla barn- och mödrahälsovården och även KBT-behandling under samma tak. Det frigör också välbehövlig yta i våra existerande lokaler. Nu kommer vi kunna jobba effektivare med både läkarmottagning och sjuksköterskemottagning, och fortsätta ta emot både nya och gamla patienter på bra sätt. Viktigt också att kunna utbilda vårdstudenter av alla slag, något vi tyvärr haft svårt att göra till 100% sista året på grund av lokalbrist, säger Urban Mikko, verksamhetschef och distriktsläkare, Praktikertjänst AB, vårdcentralen NorraHamn.

För ytterligare information kontakta gärna:

Åsa Johansson, förvaltare, Diös Luleå
Telefon: 010-470 98 22
E-post: asa.johansson@dios.se

Urban Mikko, verksamhetschef och distriktsläkare, Praktikertjänst AB, vårdcentralen NorraHamn.
Telefon: 070-585 41 21
E-post: urban.mikko@ptj.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 25,3 mdkr, ett bestånd om 331 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 459 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng