Anna Dahlgren - affärschef

Sundsvallsbon Anna har under sin karriär testat på många olika yrkesroller men beskriver det som att hon hittade hem när hon började på Diös. Trots sin varierade arbetslivserfarenhet finns det en tydlig röd tråd som sammanfattar alla hennes yrkesval – ett brinnande intresse för relationer. Hennes förmåga att skapa och vårda kundrelationer understryks av hennes kollegor som beskriver Anna som varm, snäll och förtroendeingivande. Anna menar att nyckeln till en god kundrelation är att vara lyhörd och genuint intresserad av personen man möter.

ANNA DAHLGREN - FÖRVALTAREN MED RELATIONER I FOKUS

För mig är kunden viktigast och det försöker jag visa genom att hålla en hög nivå på återkopplingen. Jag strävar efter att vara aktiv, positiv och konkret för att alla parter ska känna sig som vinnare efter avslutad kontakt. Vi på Diös arbetar för att våra hyresgäster ska få förutsättningar att inspireras och utvecklas långsiktigt, säger Anna.

Som förvaltare är ingen dag den andra lik och förutom kundrelationer så ansvarar Anna för ekonomin på respektive fastighet samt utvecklingsarbetet tillsammans med alla i teamet. Hon har en kandidatexamen i ekonomi men då hon alltid varit fascinerad av hur arbetet med den enskilda individen kan bidra till önskat resultat i grupp har hon också läst kurser i bland annat förändringsledning och gruppdynamik. Hennes intresse för relationer sammanstrålar väl med vad Diös som bolag står för, något som Anna tycker är väldigt viktigt.

Mina personliga grundvärderingar stämmer väldigt bra överens med Diös värdegrund, vilket gör att jag kan vara mig själv till 100% på jobbet. Vi skrattar mycket tillsammans och den energin tror jag återspeglas i mötet med hyresgästerna och bidrar till en bra dialog där båda parter kan vara öppna och ärliga med vad vi vill uppnå, säger Anna.

Trots att det kan finnas utmaningar i att hela tiden vilja driva utvecklingen för alla fastigheter samtidigt så menar Anna att det också är en av sakerna som motiverar henne allra mest.

- Att få möjlighet att göra avtryck och bidra till smart stadsutveckling är helt fantastiskt. Det är något väldigt fint i att veta att arbetet man gör inte bara är för en själv utan faktiskt förbättrar tillvaron för alla som bor och verkar i Sundsvall, avslutar Anna.   

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng