Blom- och inredningsbutik öppnar i kvarteret Söderbo i Östersund

På gatuplan i ett av fastighetsägaren Diös nybyggda lägenhetshus i stadskvarteret Söderbo på Bangårdsgatan i Östersund öppnar snart en ny butik – Magnolia Blommor & Interiör. I de nyproducerade lokalerna färdigställs just nu ett modernt butikskoncept. Invigning är beräknad till 25 mars.

Nystartade Magnolia Blommor & Interiör grundades av floristerna Malin Bengtsson och Micaela Anderzon. Butiken kommer erbjuda blommor, inredning och servicetjänster inom floristområdet. Butiken blir en del av kvarterets serviceutbud.

–Vi är så glada över att välkomna Magnolia Blommor & Interiör till Söderbo. Vi fyller kvarteret med ett spännande innehåll som sätter en urban touch på området som bidrar till ett modernt utbud. Helt i linje med det är Magnolia Blommor & Interiör ett värdefullt och mycket välkommet tillskott, säger Viktoria Svande, uthyrare, Diös Östersund.

– Det känns helt rätt att etablera vår butik i Söderbo. Här finns det gott om bostäder och företag som gör platsen levande och flödesrik. Vi vill bli det självklara valet för den som vill sätta guldkant på hemmet med färska blommor eller trendiga inredningsdetaljer, eller är på jakt efter en present till en vän. Vi ser mycket fram emot öppning i slutet av mars, säger Malin Bengtsson och Micaela Anderzon, ägare, Magnolia Blommor & Interiör.  

För ytterligare information kontakta gärna:

Viktoria Svande, uthyrare, Diös Östersund.
Telefon: 010-470 96 06
E-post: viktoria.svande@dios.se

Malin Bengtsson, ägare, Magnolia Blommor & Interiör.  
Telefon: 076-130 71 00
E-post: info@magnoliablommor.se

Micaela Anderzon, ägare, Magnolia Blommor & Interiör.  
Telefon: 076-804 82 11
E-post: info@magnoliablommor.se

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng