Diös inleder samarbete med endurocykelstjärnan Filippa Ring

Diös fortsätter skapa engagemang genom ambassadörer och inleder ett samarbete med endurocyklisten Filippa Ring som bor och tränar i Östersund och Åre. Syftet är att dela med sig av hur livet i Östersund kan se ut samt sprida bilden av en tillgänglig och attraktiv vardag i en 15-minutersstad.

Filippa Ring har en gedigen bakgrund inom idrottsvärlden med framgångar inom skidåkning med både slopestyle och friåkning där hon bland annat vunnit NM i Riksgränsen, Scandinavian Big Mountain Championships. Nu har hon sadlat om till cyklist och gjorde sin första säsong på tävlingsscenen förra året. Det slutade med vinst i samtliga tävlingar som hon medverkade i och resulterade bland annat i SM-guld och totalseger i den svenska Endurocupen, SWE CUP Enduro, samt en biljett till endurocyklingens världscup, Enduro World Series, EWS.

  Filippa är en person som, precis som vi, fokuserar på utveckling och aktivitet. Hon är en mycket spännande atlet som på ett härligt sätt visar hur tillvaron i en 15-minutersstad möjliggör för ett aktivt liv med idrotten och naturen nära stan, samtidigt som goda globala kommunikationer gör det enkelt att tävla internationellt. Vi önskar Filippa varmt lycka till med säsongen och ser fram emot att följa hennes äventyr, säger Johan Fryksborn, affärschef, Diös Östersund.

I samarbetet får vi följa Filippas liv på cykeln i 15-minutersstaden Östersund och hennes resa mot nya sportsliga framgångar. Samarbetet påbörjas omgående. Närmaste tävlingen blir Enduro-SM som går av stapeln till helgen på hennes hemmaberg Frösöberget strax utanför centrala Östersund.

  Det känns väldigt bra att ha Diös stöd under kommande år. Vi delar samma värderingar som handlar om att vara aktiv och handlingskraftig. För mig är Östersund den perfekta staden att ha som bas. Här finns ett attraktivt urbant utbud och bra cykling stadsnära, en förutsättning för att jag ska hinna både arbeta heltid och få många kvalitativa träningstimmar på cykeln. Det kompletteras dessutom med närheten till Åre som är den enda cykelparken i Sverige med fallhöjd motsvarande internationella tävlingar, säger Filippa Ring.

För ytterligare information kontakta gärna:
Johan Fryksborn, affärschef, Diös Östersund
Telefon: 010-470 96 04
E-post: johan.fryksborn@dios.se  

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 31 mdkr, ett bestånd om 354 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 599 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund | Tel: +46 770-33 22 00, info@dios.se, www.dios.se | Org.nr: 556501-1771

För att din upplevelse på Diös.se skall bli så bra som möjligt tillämpar vi cookies. Läs mer om Cookies här.

Acceptera och stäng